Lahdenväylän suurin yksittäinen digitaalinen ulkomainospinta on valmiina kertomaan tarinasi ja muuttamaan ohiajavan liikenteen asiakkaiksesi!

Digitaalinen ulkomainonta on ollut vahva osa asiakkaidemme kasvutarinoita – ja nyt tarjoamme sen saralla entistä vaikuttavampia ratkaisuja. Lue alta, miksi ulkomainosperheemme uusin lisäys löytyy juuri Lahdenväylän varrelta, ja miksi se on loistava mahdollisuus myös sinulle!


− Lahdenväylän jättipinta tarjoaa vilkkaalle väylälle massiivisen pinnan, jolla brändiviesti ei varmasti jää huomaamatta. Liikenneympäristön Big One -suurnäyttöverkostomme tavoittaa niin valtakunnallisesti kuin paikallisestikin ja mikä parasta – kehitämme sitä koko ajan! Uskomme erittäin vahvasti liikkuvan ihmisen monimuotoiseen ja -kanavaiseen tavoittamiseen, sanoo ulkomainonnan asiakasjohtajamme Tommi Fäldt.

Tuoteuutuutemme hyödyt sinulle x 5

Teemme tuotekehitystä asiakkaitamme varten, josta laajeneva ulkomainosverkostomme on vain yksi esimerkki. Lahdenväylän uusi suurnäyttömme tarjoaa ainutlaatuisen mainospaikan ainakin viidestä seuraavasta syystä. 

  1. Pääset hyödyntämään mittavan potentiaalin ja kasvattamaan tunnettuuttasi! Ohiajavan liikenteen ja mainonnalle altistuneiden määrä on valtava.
  2. Koolla on merkitystä! Tällä näytöllä luot vaikuttavuutta ja tunnereaktioita. Isolla pinnalla ilottelet koko 35 neliön näytön täydeltä.
  3. Mikä olisi viestisi Helsinkiin päin ajaville? Sitä kannattaa miettiä, sillä mainoksesi tavoittaa juuri heidät! Tee se tässä, anna mainoksesi tavoittaa ja ostoherätteiden puraista vain kahdeksan kilometrin päässä Helsingistä, valtakunnan suurimpien ostoskeskittymien lähellä.
  4. Säännöllisesti työmatkaliikennettä väylällä taittavat näkevät mainoksesi useaan kertaan viikon aikana. Toistolla nouset asiakkaiden mieleen ja varmistat, että ostohetkellä valitaan juuri sinun tuotteesi tai palvelusi.
  5. Kohtaamiset juuri oikealla hetkellä! Kohdentaminen kellonajan, viikonpäivän tai vaikkapa sään mukaan kannattaa. Tavoitat haluamasi kohderyhmän ja tehostat viestisi vaikutusta. Kohdentamisessa vain mielikuvitus on rajana! Sadesäällä saat vakuuttuneeksi kumisaappaiden, pohjoisen lumiloman tai etelän aurinkounelman tarpeesta.

 

Kun kohtaat kuluttajan oikeassa paikassa, oikeaan aikaan, tilanteeseen sopivalla viestillä, varmistat mainoksesi tavoittavuuden. Mitä laajemmin mainostat, sitä enemmän tavoitat ja älyratkaisuilla terävöität viestisi huomioarvoa.

Helppoa ulkomainonnan suunnittelua

Olethan jo tutustunut karttatyökaluumme, jossa pääset itse suunnittelemaan ulkomainontaa? Se on nopea ja helppo tapa tutustua ratkaisuihimme ja niiden yksityiskohtiin. Karttatyökalumme auttaa sinua hahmottamaan mainospaikkojemme sijaintia, mainosympäristöä ja tavoittavuuksia. Ulkomainonnan suunnittelun pääset aloittamaan heti siirtymällä kartalle alta.

Suunnittelemaan tästä

Ulkomainonnalla onnistut

Me teemme päivittäin töitä parempien tulosten, vaikuttavan mainonnan ja asiakkaidemme onnistumisten eteen. Haluatko kuulla mitä se tarkoittaisi sinulle? Jätä meille yhteydenottopyyntö alta, niin olemme yhteydessä sinuun!

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Haluatko sinä aktivoida asiakkaasi?

ALOITETAAN.
Ota rohkeasti
yhteyttä!

Monikanavaisuus kasvattaa tunnettuuttasi lähes 60 % ja yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista. Mediakonserni Keskisuomalaisen medioilla tavoitat ja aktivoit asiakkaasi – paikallisesti ja valtakunnallisesti.