Luo asiakkaillesi tunnelmallinen ja kiireetön joulu natiiviartikkelin avulla!

 

Kukapa ei haluaisi päästä nauttimaan joulun ajasta ilman stressiä ja paineita juhlakauden järjestelyistä? Hyödyntämällä natiivimainontaa joulusesongin aikana voit luoda lukijalle kuvan kiireettömästä, helposta tai tunnelmallisesta joulusta, joka on saatavilla yrityksenne tuotteiden tai palveluiden kautta. Natiiviartikkeli istuu luontevasti mediaympäristöön; se innostaa, aktivoi ja tempaa lukijan mukaansa.

Näin helppoa se on!

Paketoimme kaiken valmiiksi, tuotamme sisällön ja julkaisemme artikkelin valitsemallasi verkkosivustolla haluamanasi päivänä. Tarvitsemme vain hetkisen aikaa haastattelulle sekä artikkelissa julkaistavan ja mielellään jouluisen kuvan.

Jouluinen diginatiiviartikkeli sisältää artikkelinoston seitsemän päivän ajaksi halutun verkkopalvelun etusivulle sekä artikkelisivulle. Pakettiin kuuluu myös käyttöoikeus sisältöön, jolloin artikkelia voi vapaasti hyödyntää esimerkiksi yrityksen omissa kanavissa ja sosiaalisessa mediassa. Natiiviartikkeli on mahdollista ostaa mihin tahansa Mediatalo Keskisuomalaisen verkkopalveluun.

Miksi valita diginatiiviartikkeli?

Natiiviartikkeli on kaupallinen sisältö, joka julkaistaan verkkopalvelussa toimituksellisten sisältöjen rinnalla. Natiiviartikkelilla on lukijaa palvelevaa sisältöä, joka parantaa asiakassuhdetta ja tarjoaa lukijalleen lisäarvoa.

Natiiviartikkeli on toimiva ratkaisu silloin, kun tavoitteesi on kertoa, inspiroida, aktivoida tai sitouttaa asiakkaitasi. Yrityksen tai tuotteen tarina natiiviartikkelin tapaan toteutettuna tuo lukijalle runsaasti informaatiota, mitä ei perinteisen mainonnan avulla voi kertoa. Artikkelin sisällä olevien linkkien kautta lukija voidaan helposti ohjata mainostajan verkkosivuille tai verkkokauppana. Natiiviartikkelin avulla pystyt vaikuttamana asiakkaihisi ostopolun kaikissa vaiheissa.

Vinkki! Jouluisessa natiiviartikkelissa voi nostaa esiin vaikkapa ruokavinkkejä, seudun tapahtumia, lahjaideoita ja palveluja, jotka auttavat luomaan unohtumattoman joulun.

Kiinnostuitko?

Varaa oma natiiviartikkeli 9.12. mennessä! Varaukset vähintään 10 arkipäivää ennen toivottua julkaisupäivää, kuitenkin viimeistään 9.12.2022.

Mainostaja, ota yhteys mediamyyntiin