Mediatalo Keskisuomalainen keskittää ohjelmallisen mainonnan myynnin

Mediatalo Keskisuomalainen keskittänee ohjelmallisen mainonnan myynnin, jonka johdosta sitä voi ostaa vuoden 2023 alusta alkaen vain Mediatalo Keskisuomalaisen oman mediamyynnin kautta. Kärkimedian ja Improve Median kautta ei voi jatkossa enää ostaa Mediatalo Keskisuomalaisen verkostoa.

Mediatalo Keskisuomalainen tarjoaa ohjelmallisesti display-mainontaa koko verkostoon, alueittain tai erillisiä kohdennuksia hyödyntäen. Myös B2B-kohdennus onnistuu! Kauttamme saa ohjelmallisesti ostaen myös natiivimainontaa, kontekstuaalista ja out-stream -videomainontaa.

Ohjelmallisen mainonnan verkostot kattavat 69 sivustoa, uusimpana Hämeen Sanomien ja Forssan Lehden verkkopalvelut. Tavoitamme verkostollamme 1,1 miljoonaa kuluttajaa viikossa. Saatamme yllättää sinut kovalla tavoittavuudellamme pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Erityisen vahvoja olemme maakunnissa.

Jos haluat lisätä ohjelmallisen mainonnan verkostoosi meidän verkkopalvelumme, otathan yhteyttä. Rakennetaan yhdessä sinun brändiäsi palveleva kokonaisuus.

Kysy tarjous heti