Maija Syyrakki IAB Finland ry:n hallitukseen

Mediatalo Keskisuomalainen Oyj:n valtakunnallisen myynti- ja markkinointiyksikön, Meksin, myyntijohtaja Maija Syyrakki on valittu IAB Finland ry:n hallitukseen.

IAB Finland ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin Helsingissä keskiviikkona 27.11.2019. Vanhasta hallituksesta puolen ollessa vaihtovuorossa, seuraavan hallituksen valittiin jäseniksi uusina Alma Media Oyj (Johanna Vartiainen), Sanoma Oyj (Jaakko Kuivalainen), SOK Media (Hannaleena Koskinen), Keskisuomalainen Oyj (Maija Syyrakki), GroupM Finland Oy (Timo Petänen), Dagmar Oy (Antti Kallio) ja DoubleVerify (Aki Snellman). Hallituksessa jatkavat Veikkaus Oy (Eetu Paloheimo), Kotipizza Group Oy (Johanna Kuosmanen), Relevant Digital Oy (Petri Kokkonen), Eversheds Asianajotoimisto Oy (Mari Rusi) ja IPG Mediabrands Oy (Christopher Fernandez).

IAB Finland on digitaalisen mainonnan ja markkinoinnin tulevaisuutta rakentava yhteisö, joka tarjoaa inspiraatiota, koulutusta, kohtaamisia sekä puolueetonta asiantuntijatietoa. IAB:n tehtävänä on  on auttaa jäseniään kehittämään liiketoimintaansa nopeasti kasvavassa digitaalisessa toimintaympäristössä.

Jäsenilleen IAB on mahdollisuus ammatilliseen keskusteluun, kehittämiseen ja asiantuntijuuden näkyvään kasvattamiseen. Markkinointiyhteisölle IAB on lupaus puolueettoman tiedon, inspiroivan keskustelun ja tärkeiden puheenaiheiden synnyttämisestä. Suurelle yleisölle IAB on tunnettu paremman markkinointikokemuksen puolestapuhujana.

IAB:n työryhmissä toimii lähes 200 online-mainonnan ja markkinoinnin asiantuntijaa, jotka edustavat niin medioita, mediatoimistoja, mainostoimistoja, mainostajia, kuin mainonnanteknologioitakin. Yhteisenä pyrkimyksenä näillä ammattilaisilla on kasvattaa mainonnan laatua ja tehokkuutta. Tällä on puolestaan suora vaikutus kotimaiseen kilpailukykyyn ja markkinan hyvinvointiin. Tämä ainutlaatuinen yhteistyö keskenään perinteisesti kilpailevien toimijoiden kesken on esimerkillistä ja hyödyttää koko toimialaa. Työryhmien vilpitön halu luoda Suomeen kilpailukykyä ylläpitäviä standardeja ja tuoda parhaat opit maailmalta kaikkien asiasta kiinnostuneiden saataville.