Mediatalo Keskisuomalainen osti Keski-Häme-lehden

Mediatalo Keskisuomalaisen alueyhtiö Mediatalo ESA on ostanut Keski-Häme-lehteä julkaisevan Hämeen Paikallismedia Oy:n koko osakekannan Victus Oy:ltä. Kauppakirjat allekirjoitettiin tänään torstaina ja liiketoiminta siirtyy Mediatalo Keskisuomalaiselle 1. huhtikuuta alkaen.

Keski-Häme ilmestyy Kanta-Hämeessä Hauhon, Lammin ja Tuuloksen alueilla sekä Päijät-Hämeessä Hämeenkoskella. Kerran viikossa ilmestyvän lehden levikki on noin 4 000.

–Olen iloinen, että ostajaksi valikoitui konserni, jolla on paikallislehtiosaamista ja ymmärrystä maaseudusta, sanoo eläkkeelle jäävä omistaja ja toimitusjohtaja Esa Joensuu.

Mediatalo ESAn paikallisjohtaja Jarkko Haukilahden mukaan Keski-Häme täydentää hyvin konsernin mediatarjontaa.
–Hauho, Tuulos ja Lammi ovat mielenkiintoisia ja meille uusia alueita, siellä kiinnostava paikallislehti on pärjännyt hyvin. Hollolan Sanomien kanssa levikkialueet menevät vain hivenen päällekkäin.

Mediatalo Keskisuomalainen laajeni Päijät-Hämeeseen ostamalla Mediatalo ESAn vuonna 2016, viime vuonna mediakonserni laajeni Kaakon suuntaan, kun kaupat tehtiin Kaakon Viestinnän ja ESV-Paikallismedioiden kanssa.

–Keski-Häme-lehden hankinta perustuu konsernimme kasvustrategiaan. Lehti sopii hyvin kasvavaan mediaperheeseemme, Mediatalo Keskisuomalaisen konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi sanoo.