Meks ja Moottori yhteistyöhön

Meksin myyntiperheen uusin jäsen on Suomen suurin autolehti Moottori. Tuoreella tuotetulokkaalla, vuonna 1925 perustetulla ja  12 kertaa vuodessa ilmestyvällä aikakauslehdellä on vankka asema auto- ja liikennealan johtavana julkaisuna.

Yhteistyö Mediatalo Keskisuomalaisen valtakunnallisen myynti- ja markkinointiyksikön kanssa tuo ilmoittajille enemmän mahdollisuuksia ja selkeyttä kokonaisvaltaisen markkinoinnin suunnitteluun, tuotantoon ja toteuttamiseen,  jopa tutkimuspuoleenkin. Moottorin perinteisten mainosratkaisujen, printin ja digin, lisäksi onnistuu nyt helposti esimerkiksi  digitaalinen ulkomainonta Neste-diginäytöillä tai vilkkaasti liikennöityjen ja hyvien kauppapaikkojen varrelle sijoitetuilla Big One –näytöillä.

”Kaikki myynnin ja markkinoinnin palvelut ovat saatavissa helposti yhdestä osoitteesta”, toteaa Moottori –lehden päätoimittaja Eila Parviainen.

Tiesitkö tämän Moottorista?

Moottori on aikakauslehti, joka esittelee automaailman uutuudet ja kiinnostavimmat matkakohteet meiltä ja maailmalta.  Moottori pitää lukijansa ajan tasalla tienkäyttäjiä koskevasta päätöksenteosta ja siitä kuinka päätökset vaikuttavat ihmisten arkeen. Moottori tarjoaa perusteltuja näkökulmia, hyötytietoa, elämyksellisiä tekstejä ja vahvoja valokuvia. Liikenteen turvallisuus on erityisen lähellä Moottorin sydäntä. Painetun lehden sisältö monipuolistuu verkossa kuvina, karttoina ja täydentävinä artikkeleina.

Moottorin julkaisija on Autoliitto ry ja kustantaja Mediatalo Keskisuomalaiseen kuuluva Moottori Media Oy.

Kaikki Autoliiton jäsenet saavat Moottorin jäsenetuna ja kuka tahansa voi ostaa sen myös irtonumerona. Moottorin levikki on 113 127 kpl (LT2017).

Tutustu Moottoriin tästä

Moottorin mediakortin löydät täältä