Meks tavoittaa nyt Tallinnan matkaajat

Tallinna24 – Verkkolehti suomalaisille Viron matkailijoille!

Tallinna24 on vuonna 2015 perustettu verkkolehti suomalaisille Viron matkailijoille. Lehti tarjoaa matkailijoille ajankohtaista tietoa Tallinnasta ja sen lähiympäristöstä sekä muista Viron suurimmista kaupungeista, kuten Tartosta ja Pärnusta. 

Lehden aiheita ovat muun muassa ajankohtaiset tapahtumat Tallinnassa, uudet ravintolat, Viron ja Suomen hintatasosta kertovat hintavertailut, liikennetiedotteet, laivayhtiöiden uutiset ja monet muut aiheet, jotka kiinnostavat suomalaista Viron matkailijaa. Lisäksi sivustoltamme löytyy Menoinfo-tapahtumakalenteri, joka kertoo parhaat menovinkit Tallinnaan ja Viroon.

Tallinna24 tavoittaa kuukausittain noin 100 000 lukijaa. Lehden lukijat ovat Tallinnan ja Viron matkailun konkareita, jotka käyvät maassa vähintään 3-4 kertaa vuodessa. Lukijatutkimuksemme mukaan matkalla viivytään tyypillisesti 2 vuorokautta ja rahaa matkan aikana käytetään 100-500 euroa.

Miksi mainostaa Tallinna 24-verkkolehdessä?

Yrityksille Tallinna24-verkkolehti on oiva kanava kertoa suomalaisille matkailijoille Virossa tarjolla olevista tuotteista ja palveluista. Viron matkailijoita kiinnostavat tietenkin myös laivamatkailu, hotellitarjonta, matkavakuutukset, Helsingin sataman palvelut, HSL:n tarjoama sujuva liikkuminen satamaan, pitkäaikaispysäköinti sataman läheisyydessä ja monet muut aiheet. Tallinna on suomalaisten suosituin ulkomaan hotellihakukohde. Lento- ja hotellihakukone Momondon  julkaiseman raportin mukaan  haut ovat kasvaneet vuodesta 2017 yli 200 prosenttia.

Nyt voit ostaa kätevästi ilmoituksen Tallinna24-verkkolehteen suoraan Meksiltä

”Yhteistyö Mediatalo Keskisuomalaisen valtakunnallisen myynti- ja markkinointiyksikön kanssa palvelee ilmoittajaa  mahdollistaen kokonaisvaltaisen markkinoinnin suunnittelun, tuotannon ja toteuttamisen, perusilmoitusmyyntiä unohtamatta” iloitsee Tallinna24 päätoimittaja Thea Ekholm.

Tiesitkö tätä?

  • Virossa yöpyi vuonna 2017 yhteensä 3,5 miljoona kotimaista ja ulkomaista turistia.
  • Ulkomaisten turistien määrä oli 2,15 miljoonaa, joista suomalaisten osuus oli 42 % eli n. 916 000 henkilöä.
  • Suomalaiset tekivät vuonna 2017 Viroon 1,7 miljoonaa yhden yön kestävää matkaa.
  • Viro on suomalaisten ykkösmatkakohde ympäri vuoden.
  • Suomalaiset kuluttavat Virossa ostoksiin ja palveluihin 700 miljoonaa euroa vuonna 2016.
  • Paraikaa käynnissä oleva kesäsesonki on Tallinnan ja Viron matkailun kulta-aikaa. Parhaimpina päivinä Helsingistä Tallinnaan on useita kymmeniä laivalähtöjä.

Tallinna24.ee mediatiedot

Kysy lisää ja varaa näkyvyys heti

Mitä tapahtuu Tallinnassa ja Virossa? – Tallinna24 tietää. 

Tutustu lehteen tästä

Lähteet: Tilastokeskus Viro, Tilastokeskus Suomi, Kaupan Liitto