Meks Kaakon kevään teemalehdet

Varmista ilmoituksen huomioarvo kohdennetussa mediaympäristössä. Teemalehdissä tavoitat tuotteistasi ja palveluistasi kiinnostuneet lukijat. Puhuttele lukijoita aina aidosti paikallisissa medioissa, joissa lukijasuhde on vahva. Katso teemalehtien päivämäärät alta ja varaa paikka omalle ilmoituksellesi ottamalla yhteys oman alueesi mediamyyntiin.

Asuminen ja sisustaminen -teemalehti

Mikkelin Kaupunkilehden Asuminen ja sisustaminen -teemalehti ilmestyy 19.4. Mikkelin Kaupunkilehti jaetaan Mikkelin, Mäntyharjun, Juvan, Suomenniemen, Ristiinan, Anttolan ja Hirvensalmen varhaisjakelussa. Varaa mainospaikkasi 17.4. mennessä.

Mökki ja puutarha -teemaliite

Länsi-Saiman Sanomien, Luumäen Lehden ja Joutsenon Lehden Mökki ja puutarha -teemaliite ilmestyy 27.4. Teemaliitteessä on paljon kiinnostavaa luettavaa mm. mökki- ja tonttikaupasta, ideoita remontoimiseen ja rakentamiseen: aurinkosähköjärjestelmät, kaihtimet, markiisit, takat, arjen luksusta mökkeilyyn, sisustus, vaatteet, vinkkejä pihan viherrakentamiseen sekä asiaa akkukäyttöisistä puutarha- ja veneilytuotteista.

Länsi-Saimaan Sanomat tavoittaa Savitaipaleen, Lemin, Taipalsaaren ja Suomenniemen asukkaan. Luumäen Lehti tavoittaa Luumäen ja Taavetin asukkaat ja paikallislehti Joutseno puolestaan Joutsenon asukkaat. Varaa mainospaikkasi 20.4. mennessä.

Rakentaminen ja puutarha -teemaliite

Rakentaminen ja puutarha -teemaliite ilmestyy Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien välissä 25.4. Teemaliitteessä löytyy muun muassa ideoita remontoimiseen ja rakentamiseen: aurinkoenergia, ilmalämpöpumput sekä maalämpö, terassikalusteet ja puutarhakasvit sekä vinkkejä kesän maalausurakoihin.

Kouvolan Sanomat tavoittaa Kouvolan, Kuusankosken, Anjalankosken, Valkealan, Elimäen, Iitin ja Jaalan asukkaat. Kymen Sanomat tavoittaa puolestaan Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden, Miehikkälän ja Anjalankosken asukkaat. Varaa mainospaikkasi 17.4. mennessä.

Kiinnostuitko? Kun haluat tavoittaa alueeltasi ja tarvitset paikallista näkyvyyttä.

Ota yhteys mediamyyntiin