Digikanavien seurantadata ja yhden luukun periaate hyödyttävät ilmoittajaa

 

Digikanavien ehdoton etu on tulosten seurattavuudessa: jokainen klikkaus ja materiaalin parissa vietetty aika raportoidaan ilmoittajalle, mikä auttaa meitä kehittämään ilmoitteluamme edelleen.


Petri Mantere, OP Uusimaa

OP Uusimaan brändikampanjoilla on pitkät perinteet Meks Etelän itäisen lehtiryhmän lehdissä: Uusimaassa, Loviisan Sanomissa ja Sipoon Sanomissa. OP:ssa ollaan erittäin tyytyväisiä osaavaan mediamyyntiin, joka avaa ilmoittelulle ovet useisiin eri medioihin yhden henkilön ja kontaktin kautta.

 

”Uusimaa on se päämedia Itä-Uudellamaalla. Uusimaan mediamyynnin kautta saamme haluamamme näkyvyyden myös toimialueemme muihin medioihin. Tämä käy meidän kannaltamme näppärästi oman, tutun yhteyshenkilömme kautta. Suosittelen Uusimaata mediamixin mutta myös viikoittaisten laajalevikkien vuoksi. Olemme hyödyntäneet peittojakeluja ja olemme tyytyväisiä saamiimme tuloksiin.”

–Petri Mantere, OP Uusimaa

 

OP Uusimaa on laajentanut rohkeasti ilmoittelua printin ohella myös sähköisiin kanaviin. Erityisen tyytyväisiä OP:ssa on oltu natiiviartikkelien tehoon.