”Teemoilla on vahva huomioarvo”

Meillä toimii erityisen hyvin Aamupostin ja Lopen Lehden Harrastaen-teema. Teema kerää runsaan kattauksen palveluntarjoajia, jolloin teema saa myös vahvan huomioarvon.

On hyvä olla teemassa muiden rinnalla esillä ja kertoa, että mekin olemme lähellä harrastusmahdollisuutena.

Marjut Jaatinen, Etelä-Hämeen tanssiopiston rehtori

Etelä-Hämeen tanssiopisto on Aamupostin ja Lopen Lehden vakituinen ilmoittaja-asiakas. Tanssiopisto käyttää Aamupostin ja Lopen Lehden painetun lehden lisäksi myös medioiden digikanavia mainonnassaan.

 

Tulokset ovat olleet niin vahvoja, että näiden tueksi tehdään ainoastaan somemarkkinointia. ”Meidän on fiksua näkyä Harrastaen-teemassa”, Etelä-Hämeen Tanssiopiston rehtori Marjut Jaatinen linjaa.

 

Paikallisen median teemanumero palvelee lukijaa: teemassa on mukana useita palveluntarjoajia samalla kertaa, joten lukijat tarttuvat lehteen ja teemaan todennäköisemmin. Teemojen vahva huomioarvo kannattaa ilmoittajan hyödyntää!

 

Paikallisuus luo teemanumeroiden toimivuudelle vahvan pohjan: paikalliset toimijat tuottavat palveluja erityisesti paikallisille asukkaille. Paikalliset asukkaat ja kuntalaiset tavoittaa journalistinen paikallinen media.

Lue lisää referenssejä

Katso kaikki >
7.05.24

Bussimainonnalla hoituu niin taktinen kuin brändimarkkinointikin

LUe lisää
29.04.24

Uudenlainen digitaalinen toteutus houkutteli – aktivoitumisprosentti oli vaikuttavat 81%!

LUe lisää
10.04.24

Paikallisliikenteen bussimainonta tavoitti opiskelijat ja kasvatti asiakaskuntaa

LUe lisää
21.03.24

Kohdennettu bussimainonta täytti Yeppo & Soonsoon tavoitteet

LUe lisää