”Teemoilla on vahva huomioarvo”

Meillä toimii erityisen hyvin Aamupostin ja Lopen Lehden Harrastaen-teema. Teema kerää runsaan kattauksen palveluntarjoajia, jolloin teema saa myös vahvan huomioarvon.

On hyvä olla teemassa muiden rinnalla esillä ja kertoa, että mekin olemme lähellä harrastusmahdollisuutena.

Marjut Jaatinen, Etelä-Hämeen tanssiopiston rehtori

Etelä-Hämeen tanssiopisto on Aamupostin ja Lopen Lehden vakituinen ilmoittaja-asiakas. Tanssiopisto käyttää Aamupostin ja Lopen Lehden painetun lehden lisäksi myös medioiden digikanavia mainonnassaan.

 

Tulokset ovat olleet niin vahvoja, että näiden tueksi tehdään ainoastaan somemarkkinointia. ”Meidän on fiksua näkyä Harrastaen-teemassa”, Etelä-Hämeen Tanssiopiston rehtori Marjut Jaatinen linjaa.

 

Paikallisen median teemanumero palvelee lukijaa: teemassa on mukana useita palveluntarjoajia samalla kertaa, joten lukijat tarttuvat lehteen ja teemaan todennäköisemmin. Teemojen vahva huomioarvo kannattaa ilmoittajan hyödyntää!

 

Paikallisuus luo teemanumeroiden toimivuudelle vahvan pohjan: paikalliset toimijat tuottavat palveluja erityisesti paikallisille asukkaille. Paikalliset asukkaat ja kuntalaiset tavoittaa journalistinen paikallinen media.

Lue lisää referenssejä

Katso kaikki >
11.12.23

Monikanavainen tapahtumamainonta sai aikaan kävijäryntäyksen

LUe lisää
7.11.23

Bussimedialla vahvistat tehokkaasti rekrykampanjoitasi

LUe lisää
3.11.23

Kesäsesongin monikanavainen mainonta aktivoi – asiakkaat jonottivat uuteen bistroon

LUe lisää
25.10.23

Flow Cosmetics löysi asiakkaat liikkeeseensä paikallisen median kanavilla

LUe lisää