Seinäjoen Sanomat palaa uudistuneena ilmestymistauolta

Mediatalo Keskisuomalaisen kaupunkilehti Seinäjoen Sanomat palaa koronan aiheuttamalta ilmestymistauolta 24.2.2021. Lehden yksikönjohtaja-päätoimittajana aloittaa Laura Kaski.

38-vuotias Kaski on koulutukseltaan filosofian maisteri ja hänellä on kokemusta monipuolisista viestintä- ja markkinointitehtävistä. Seinäjoella hän on toiminut muun muassa I-Mediat Oy:n julkaiseman kaupunkilehti Eparin päätoimittajana sekä maakuntalehti Ilkka-Pohjalaisen toimittajana.

Seinäjoen Sanomiin Kasken houkutteli mielenkiintoinen työ kasvavassa mediakonsernissa ja mahdollisuus kehittää paikallista mediaa.

– Kaupunkilehdet ovat minulle intohimo ja on mahtavaa päästä kehittämään Seinäjoen Sanomia osana Mediatalo Keskisuomalaista, joka panostaa vahvasti kaupunkilehtiin, Kaski kertoo.

– Uudistuvan lehden suunnittelu on täydessä vauhdissa. Seinäjoen Sanomien printtilehden lisäksi panostamme konsernin muiden mediatuotteiden monikanavaiseen tarjontaan Etelä-Pohjanmaalla ja haluamme rakentaa asiakkaille toimivia tuoteyhdistelmiä. Uskon, että pystymme tarjoamaan laadukkaan markkinointikanavan myös kevään kuntavaaliehdokkaille, sanoo Karri Kannala.

Mediatalo Keskisuomalainen on Suomen johtava kaupunkilehtikustantaja. Joulukuussa perustettu kaupunkilehtien valtakunnallinen myyntikanava MEKS-kumppanilehdet käsittää kaikkiaan 34 kaupunkilehteä Helsingistä Enontekiöön.

– Seinäjoki on Mediatalo Keskisuomalaiselle luontainen suunta kehittää liiketoimintaa. Olemme vahvasti sitoutuneita Seinäjoen talousalueeseen ja Seinäjoen Sanomien tulevaisuuteen. Seinäjoen Sanomat on tärkeä osa valtakunnallista mediapakettiamme, konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi toteaa.

Lisätietoja:

Etelä-Suomen Media Oy, paikallisjohtaja Karri Kannala, 050 3515 291, karri.kannala@media.fi

Meks, myyntijohtaja Maija Syyrakki, 040 484 1211, maija.syyrakki@media.fi

Tutustu kaupunkilehtiin tästä

 Tutustu kaupunkilehtikarttaan tästä