Karprintin paikallis- ja kaupunkilehdistä osa Mediatalo Keskisuomalaista

Keskisuomalainen Oyj:n tytäryhtiö Etelä-Suomen Media Oy on ostanut Karprint Oy:n kustantamat paikallis- ja kaupunkilehdet. Lehtien liiketoiminta siirtyy uudelle omistajalle 1.2.2021. Kauppaan kuuluvat läntisellä Uudellamaalla ilmestyvät paikallislehdet Karkkilan Tienoo ja Luoteis-Uusimaa, Kanta-Hämeessä ilmestyvä paikallislehti Lopen Lehti sekä Helsingissä ilmestyvät kaupunginosalehdet Kallio-lehti, Munkin Seutu ja Rööperin Lehti. Liiketoimintakaupan mukana siirtyy kahdeksan työntekijää Etelä-Suomen Mediaan vanhoina työntekijöinä.

Mediatalo Keskisuomalainen uskoo vahvasti paikalliseen mediaan ja kehittää liiketoimintaansa määrätietoisesti. Aiemmin tänä vuonna konsernin omistukseen siirtyi Keski-Häme ja viime vuonna Loviisan Sanomat, Pyhtäänlehti sekä Kaakon Viestintä Oy:n ja ESV-Paikallismediat Oy:n kustantamat 15 lehteä.

–Nyt hankittu mediakokonaisuus on luontainen jatkumo Mediatalo Keskisuomalaisen kasvussa. Kaupassa konserniin siirtyvät paikallis- ja kaupunkilehdet ovat lukijoidensa arvostamia medioita ja sopivat erinomaisesti kasvavaan mediaperheeseen, sanoo Mediatalo Keskisuomalaisen konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi.

Paikallislehdistä Karkkilan Tienoo ja Luoteis-Uusimaa ilmestyvät tiistaisin ja torstaisin, Lopen Lehti keskiviikkoisin. Helsingin kaupunginosalehdet ilmestyvät yhdestä kahteen kertaa kuukaudessa keskiviikkoisin.

–Karkkilan Tienoo, Luoteis-Uusimaa ja Lopen Lehti täydentävät Mediatalo Keskisuomalaisen paikallislehtitarjoamaa läntisellä Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä Riihimäen seudulla. Kallio-lehti, Munkin Seutu ja Rööperin Lehti puolestaan vahvistavat Mediatalo Keskisuomalaisen kaupunkilehtitarjoamaa pääkaupunkiseudulla, sanoo Mediatalo Keskisuomalaisen Etelä-Suomen alueen paikallisjohtaja Karri Kannala.

Lisätietoja:

Vesa-Pekka Kangaskorpi, konsernijohtaja, Mediatalo Keskisuomalainen, p. 050 688 33
Karri Kannala, Etelä-Suomen alueen paikallisjohtaja, Mediatalo Keskisuomalainen, p. 050 351 5291