Teemoilla tavoitat kiinnostuneet

Mediatalo Keskisuomalaisen suurimmissa tilattavissa sanomalehdissä ja alueensa luetummissa kaupunkilehdissä julkaistaan vuoden 2023 ensimmäisen kvartaalin aikana 167 ajankohtaisiin sesonkeihin ja lukijoita kiinnostaviin aiheisiin paneutuvaa teemaa. Alkuvuodesta tapetilla ovat muun muassa harrastaminen, koulutus koti ja asuminen, autot ja liikenne, vuodenajan juhlat, matkailu, hyvinvointi ja eduskuntavaalit.

Teemasivut ovat paraatipaikka tuotteistasi tai palveluistasi kiinnostuneiden lukijoiden tavoittamiseen. Aihepiiristä kiinnostuneet lukijat paneutuvat teemoihin ja sen vuoksi maksimoit ilmoituksesi huomioarvon sisällöllisesti kohdennetussa mediaympäristössä.

Verkkolehdessä teemasivut ovat osa sanomalehden uutisvirtaa, joten mainoksesi näkyy sekä painetussa- että digilehdessä. Varaaminen käy helposti – saat yhdellä kontaktilla näkyvyyden kaikkiin aihepiirin teemoihin. Esimerkiksi, aiheella koti- ja asuminen teemoja julkaistaan vuoden 2023 aikana liki 100, koulutusteemoja 60 ja autoilusta kiinnostuneet tavoitat yli 50 teemajulkaisussamme. Valitset sitten laajemman tai alueellisen näkyvyyden, puhuttelet lukijoita aina aidosti paikallisissa medioissa, joissa lukijasuhde on vahva.

Teemoilla tavoitat kiinnostuneet – kysy tarjous heti!