Uusia dooh-valtauksia ja tuoteratkaisuja

Digitaaliset näytöt Pohjolan Liikenteen Länsi-Uudellemaalle ja Finnairin Citybusseihin

Mediatalo Keskisuomalainen konserniin kuuluva Neonmedia ja Pohjolan Liikenne ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Pohjolan Liikenteen läntisen Uudenmaan pikavuoroliikenteen busseihin sekä Finnairin Citybusseihin tulee 1.8.2020 lähtien Neonmedian näyttötaulut ja tekniikka. Sopimuksen myötä myös pikavuoroliikenteessä näkyy matkustajalähtöistä tietoa, esim. bussin reitti- ja sijaintitietoa.

Sopimus kasvattaa bussimedian määrää: Länsi-Uusimaa 56 bussia ja Finnairin lentokenttäkuljetus 6 bussia. Lentokenttäbussien näyttöihin tulee omat mainossisällöt molempiin suuntiin, meno- ja paluumatkalle. Lentokenttäbussien kulkureitti: Kamppi – Helsinki-Vantaan lentoasema – Kamppi.

Pohjolan Liikenne

  • Pohjolan Liikenne kuuluu VR-yhtymään ja on Suomen toiseksi suurin liikennöitsijä.
  • Pohjolan Liikenteellä on paikallisliikennettä Helsingissä, Kuopiossa, Kotkassa ja Imatralla. Neonmedian näytöt ovat Kuopion autoissa.
  • Pikavuoroliikennettä yhtiöllä on Länsi-Uudellamaalla 56 auton kokonaisuus. Matka-aika 15-75 min.
  • Pohjolan Liikenne hoitaa Finnairin Citybus-lentokenttäkuljetukset 6 autolla Helsingissä. Matka-aika 35 min.

 

Alue-ratkaisulla Suomen lentokenttäalueet haltuun  

Digitaalisen ulkomainonnan Alue-ratkaisussa mainonta kohdennetaan taktisesti tietylle alueelle tai reitille, kuten lentokenttien läheisyyteen, kaupunkien keskustoihin tai suosituille ostospaikoille.​  Alueet on määritelty etukäteen ja niille kohdennettua mainontaa näytetään bussien matkustamonäytöillä bussin ajaessa kyseisen alueen rajojen sisäpuolella. ​

Valtakunnallinen Alue-ratkaisu sisältää 414 bussia ja 33 Neste-liikenneasemaa.
Asiakkaan mainonta näkyy rajatulla alueella, joka on busseilla 5 km ja huoltoasemilla 15 km säteellä.

Suomen lentokentille vievät tiet ja niiden ympäristöt ovat vahva paikka mainonnalle. Uusien Alue-ratkaisujen avulla tavoitetaan kohderyhmä joko valtakunnallisesti tai valitun lentokentän alueelta:

Helsinki-Vantaa
Jyväskylä
Kuopio
Lappeenranta
Tampere-Pirkkala
Vaasa

 

 

Lisätietoja:
Jari Lähdemäki, p. 050 598 2050

Neonmedia Oy
Mediatalo Keskisuomalainen osti elokuussa 2018 Neonmedia Oy:n osakekannan enemmistön. Neonmedia tarjoaa paikallis- ja kaukoliikenteen digitaalisia informaatio- ja mainosratkaisuja. Neonmedialla on liiketoimintaa paikallisliikenteessä yli 30 kaupungissa. Kaukoliikenteessä Neonmedia tekee yhteistyötä useiden liikennöitsijöiden kanssa, muun muassa Onnibus.comin, jolla on 170 lähtöä päivittäin.