Vaalieduilla saat enemmän näkyvyyttä!

 

Vaalimainonnassa monikanavaisuus on valttia. Mediatalo Keskisuomalaisen monipuolisten mediaratkaisujen avulla tavoitat äänestäjät niin kassajonossa kuin autonratissakin – vaalitiimimme avulla rakennamme parhaan mahdollisen mainospaketin, jonka avulla näyt ja kuulut paikallisesti parhailla paikoilla.

Alueelliset vaaliasiantuntijamme auttavat kokoamaan parhaan mahdollisen mainospaketin juuri sinun tarpeisiisi. Paikalliset mediamyyjämme tuntevat vaalipiirisi erityispiirteet, medioittemme vahvuudet ja osaavat siksi valikoida budjettiisi parhaiten istuvan ja toimivimman mainoskokonaisuuden. Paikallisuus on ydinosaamaistamme ja se on myös onnistuneiden valtakunnallisten kampanjoiden takana.

 

Räätälöimme vaalikampanjat erilaisiin tarpeisiin – mukana myös vaalietu!

Helpottaaksemme vaalityötäsi räätälöimme kampanjat, joissa kaikissa on mukana vaalietu -35 % mediatilojen listahinnoista. Kustannustehokkailla ratkaisuillamme pääset helposti alkuun vaalikampanjoinnissasi. Optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi, haluamme palvella sinua henkilökohtaisesti. Lähetettyäsi meille yhteystietosi, on vaalialueesi asiantuntija yhteydessä sinuun.

 

Jätä yhteydenotto lomakkeella, niin vaalimainonnan asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä!

Lisätietoja alueellista ehdokkaiden vaalimainospaketeista ja -eduista saat paikallisilta vaaliyhteyshenkilöiltä. Hyödynnä vaaliedut ja asiantuntemuksemme! Saat yhden henkilön kautta kaikki palvelumme helposti vain jättämällä yhteystietosi. Vaalitiimimme toimii aina puolueettomasti ja ottaa tasapuolisesti huomioon kaikki ehdokkaat ja puolueet.

Kyllä, toivon yhteydenottoa vaalimainonnan asiantuntijalta!