Mediatalo Keskisuomalaisen lehtien varaus- ja aineistoaikataulut sekä hinnasto

rekrytointiratkaisut

Aidosti paikalliset kaupunki- ja sanomalehtemme ovat taktisia medioita, joilla tavoitat lukijamme myös valtakunnallisesti. Mainoksesi näkyy luotettavassa, paikallisesti vahvassa uutismediassa.

Sanomalehti on vahva ja monipuolisesti tavoittava media

Kansallisen mediatutkimuksen mukaan suomalaisista 95 % lukee sanoma-, kaupunki- tai iltapäivälehtiä viikoittain eri lukuvälineillä. Painettuna niitä lukee viikoittain 77 % ja digitaalisena 80 % vastaajista.

Printtimainonta luo kysyntää – kauppa on paikallista

Printtimedia aktivoi kuluttajaa ja luo kysyntää. Tietoa ostopaikan valintaan ja ostopäätöksen tueksi saa 59 % lukijoista ja 61 % saa ideoita arjen hankintoihin, ostoksille lähtemiseen sekä erilaisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Tutkimuksen mukaan 85 % lukijoista suosii paikallisia liikkeitä ja palveluita.

Varaa mainos heti!

Hyödynnä näkyvyys luotettavissa, lukijoidemme arvostamissa lehtimedioissa, ostamisen helppous ja mediamarkkinointimme asiantuntijuus. Saat yhdellä kontaktilla kampanjasuunnittelun aina tuotannosta tutkimukseen, olipa tarpeesi paikallinen tai valtakunnallinen.

Alla kootusti Mediatalo Keskisuomalaisen kaupunki- ja sanomalehtien varaus- ja aineistoaikataulut sekä hinnastot.

Huomioithan, että lehti-ilmoitusaineisto on toimitettava lehtikohtaiseen viimeiseen ajankohtaan mennessä. Pyhäpäivät saattavat vaikuttaa lehtien ilmestymiseen ja aineistoaikatauluihin.

Varaus- ja aineistoaikataulut  Hinnasto