Liikenneasemamedialla tavoitat liikkeellä olevat – läheisesti

Häiriötön ympäristö ja rauhallinen hetki. Mikäpä olisi parempi paikka nähdä viestintää. Sellainen miljöö löytyy liikenneasemilta. Mediatalo Keskisuomalaisen tarjonnassa on noin 260 liikenneasemaa ympäri Suomen, joista Neste-asemia noin 240 kappaletta ja Teboil-asemia noin 20 kappaletta. Liikenneasemaympäristöstä diginäytöt löytyvät tankkauspisteiltä ja osalta asemista myös sisätiloista. Joillakin asemilla on lisäksi vielä isompi näyttö aseman lähettyvillä.

Tankkausaika on keskimäärin noin 2,5 minuuttia – tuo hetki on rauhallinen ja häiriötön, joten mittarikentältä löytyvät digitaaliset näytöt ovat erinomaisia kohteita nähdä mainontaa ja muuta viestintää.

Mainoskierto on rakennettu siten, että jokainen mainos tai viesti näkyy vähintään kerran keskimääräisen tankkausajan aikana eli vähintään 20 kertaa tunnissa. Yhden mainoksen pituus on yleensä 10 tai 5 sekuntia, mutta muitakin sekuntimääriä voi käyttää. Mainos voi olla joko video- tai still-formaatissa. Tutkimusten mukaan liikkuvakuva nostaa huomioarvoa still-kuvaa korkeammalle.

Kohdentamalla maksimoit tavoittavuuden
Liikenneasemamedia on monipuolinen kampanjasuunnitelmien näkökulmasta. Viestin voi kohdentaa vaikkapa ajallisesti, paikallisesti tai sään mukaan. Esimerkiksi yritys, joka hakee laskettelusuksilleen menekkiä, voi kohdentaa mainontansa lähellä rinnekeskuksia oleville asemille. Tällöin yritys tavoittaa hyvin kohderyhmänsä. Massojen tavoittamiseen voi varata vaikkapa koko verkoston asemat ja tällöin mainos näkyy etelästä Lappiin saakka. Jokunen vuosi sitten liikenneasemilla pyöri uuden Tuntematon sotilas -elokuvan traileri. Olipa vaikuttava näky!

Kampanjasuunnitteluun olemme luoneet helpon työkalun, joka löytyy osoitteesta dooh.meks.fi.


Sisänäytöillä tehostat viestiä ja tavoitat asemilla asioivat
Panostamme ulkomainonnan tarjonnassa liikkeellä olevaan ihmiseen. Liikenneasemamedia tavoittaa liikkeellä olevat ihmiset maamme eri kolkista. Asemat ovat tärkeässä osassa ihmisten matkaa, kun auton lisäksi huoltoa ja virkistystä vaativat myös ihmiset. Sisänäytöillä vahvistat viestisi tavoittavuutta  tankkaajille ja tavoitat kaikki asemilla asioivat.

Poimi vinkit ja tutustu asiakastarinaan 
Liikenneasemamedia oli onnistunut osa matkatoimisto Apollon monikanavaista brändikampanjaa loppuvuodesta 2021. Poimi vinkit talteen – tutustu kampanjan tavoitteisiin, ratkaisuihin ja tuloksiin:

Tutustu matkatoimisto Apollon onnistumiseen liikenneasemamediassa. 


Asiantuntijamme palveluksessasi

Pian talvilomalaiset täyttävät tiet. Liikenneasemamedialla tavoitat helposti kautta koko Suomen! 

Ota yhteyttä

Tuomas Ylevä
Kehitysjohtaja DOOH
p. 040 170 6676
tuomas.yleva@media.fi