Meks tuottaa tulosta

Apollon lämmin lomafiilis tavoitti liikenneasemamediassa

Apollon lämmin lomafiilis tavoitti liikenneasemamediassa

 

”Kampanjan toteutus meille entuudestaan tuntemattomassa mediassa onnistui erinomaisesti. Palautteiden perusteella mainosvideot todella saivat tankkaajien jakamattoman huomion ja impressioiden aikakohdennus tehosti monikanavaista kampanjaa tavoittamalla laajan kuluttajajoukon optimaaliseen aikaan.”

Linda Jones, Client Growth Lead, Nordic Morning

Tavoite:

Kampanjalla haluttiin tavoittaa liikkeellä olevat kuluttajat, vahvistaa matkatoimisto Apollon brändikuvaa sekä kasvattaa tunnettuutta pääkaupunkiseudulla.

 

– Halusimme tavoittaa laajasti erityisesti pääkaupunkiseudun autoilevat työmatkalaiset. Tavoitteenamme oli jättää positiivinen muistijälki brändistä herättämällä videoilla hyvä ja lämmin lomafiilis loppuvuoden pimeyden keskellä, kertoo kampanjasuunnittelusta vastannut Client Growth Lead Linda Jones mediatoimisto Nordic Morningista.

 

Toteutus:

 

Monikanavaiseen kampanjaan tarvittiin pääkaupunkiseudulla massoja tavoittava media, joka kohtaa kuluttajan arjessa. Kanavaksi valittiin liikenneasemamedian 218 mainosnäyttöä 45 pääkaupunkiseudun Neste- ja Teboil-asemalla. Toteutettiin kymmenen päivän kampanja neljällä eri aineistolla, primetime-aikoina vuoden pimeimpään aikaan.

 

– Monikanavaista kampanjaa suunnitellessamme päädyimme ensimmäistä kertaa kokeilemaan digitaalisen ulkomainonnan osalta Mediakonserni Keskisuomalaisen liikenneasemamediaa. Mediavalinnassa painottuivat turvallinen mediaympäristö, jakamaton huomio tankkaamisen aikana ja laaja tavoittavuus pääkaupunkiseudulla, täsmentää Linda Jones.

 

Tulos:

 

Kampanja oli osa pitkän tähtäimen bränditunnettuuden kasvattamista. Jakamaton huomio, positiivisen mielikuvan luominen asiakkaan lähikontaktissa tavoittavassa mediassa ja näyttöjen aikakohdennus tehostivat erinomaisesti monikanavaisen kampanjan huomioarvoa.

 

–  Saimme Mediakonserni Keskisuomalaiselta helposti näkyvyyden koko pääkaupunkiseudulle. Mutkattomaan mediakumppanuuteen sisältyy ymmärrys asiakkaan tavoitteista.  Olenkin todella iloinen Meksin asiakkuuspäällikkö Hanna Reinikaisen suositellessa liikenneasemamediaa osaksi monikanavaista kampanjaamme. Tulemme käyttämään tätä helposti asiakkaan huomion herättävää ja laajasti tavoittavaa mediaa jatkossakin.

 

– Neljän primetime-aikaan esitettävän mainosvideon tavoitteena oli hetkien haltuunotto, kiinnostuksen herättäminen ja positiivisen muistijäljen jättäminen tankkauksen yhteydessä. Kohdennettu mainonta liikenneasemamediassa tehosti merkittäväksi monikanavaisen kampanjan vaikututusta työmatkaliikenteen vilkkaimpina aikoina, iloitsee Jones.

 

Suunnittele oma digitaalinen ulkomainoskampanja karttasovelluksella.

Kokeile heti!

 

Kiinnostuitko kampanjasta? Mediakonserni Keskisuomalaisen mediamarkkinoinnin asiantuntijat palveluksessasi!

Kun haluat tavoittaa valtakunnallisesti 
Kun haluat tavoittaa paikallisesti, valitse alueesi tästä

 

Näin toteutettiin Apollon brändikampanja liikenneasemamediassa

Apollon tie lomaunelmien parissa alkoi vuonna 1986, ja se on tänä päivänä yksi Pohjoismaiden johtavista matkanjärjestäjistä. Suomessa Apollomatkat on toiminut vuodesta 2010. Apollomatkat järjestää vuosittain noin 70 000 valmismatkaa ja se on Suomen neljänneksi suurin valmismatkanjärjestäjä.

Asiakas Matkatoimisto Apollo / Nordic Morning.
Tavoite Brändin tunnettuuden kasvattaminen ja positiivisen muistijäljen jättäminen.
 Media Digitaalinen ulkomainonta, liikenneasemamedia. Osa monikanavaista brändikampanjaa.
Pääkaupunkiseudun 45 Neste- ja Teboil-aseman 218 näyttöruudulla.
Kohdennus Arkipäivät ma-pe, klo 6-11 ja klo 15-18.
Kampanja-aika 29.11.–10.12.2021.
Huomioitavaa Aamu- ja iltapäiville omat aineistot, yhteensä neljä erilaista mainosvideota.

Tutustu aineistoihin:

Ota tauko arkiaamuista

Ota tauko aamuruuhkasta

Ota tauko arjesta

Ota tauko arkirumbasta

 

Meks tuottaa tulosta

Katso kaikki REFERENSSIT >

Tampereen Jumppatiimi TAJU ry tuottaa harrasteliikuntaa kaikille rennon hyvällä fiiliksellä. TAJU on Tampereen suurin harrasteliikuntaseura yli 2000 jäsenellään.   TAJU markkinoi tarjoamiaan liikuntapalveluja monikanavaisesti,…

”Mainoksessa ollutta QR-koodia ladattiin satoja kertoja”

Juha Päivinen, The Bank

”Olemme käyttäneet bussimediassa olevissa mainoksissa alekoodeja lisähoukuttimina, mikä on toiminut tosi hyvin. Jopa niinkin hyvin, että alekoodia on yritetty lunastaa myös muissa kuin pääkaupunkiseudun liikkeissämme! Liikkeissämme ja verkkokaupassa on myös käynyt paljon uusia asiakkaita ostoksilla kampanjoiden aikana.”

Oona Hykkönen, markkinointipäällikkö, Yeppo & Soonsoo

”Kävijäryntäys kyllä yllätti! Olemme järjestäneet tapahtumia 10 vuotta ja tämä oli ensimmäinen kerta, että saatiin näin paljon kävijöitä liikkeelle. Ennen ei ole tarvinnut keskeyttää lipunmyyntiä!”

Timo Ranto, tapahtumapäällikkö, Pii Poo Oy 

HUS Diagnostiikkakeskuksella on toimintaa Uudellamaalla, Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa, ja tarvitsimme kesätyöntekijöitä kaikkiin kolmeen maakuntaan. Meks Etelän kautta saimme kampanjamme näkymään kaikilla näillä alueilla vaivattomasti joukkoliikenteessä. Kampanja oli meille vaivaton ja kustannustehokas toteuttaa.

Lauri Partanen, rekrytointisuunnittelija, HUS Diagnostiikkakeskus

Kesä on meille vuoden tärkeimpiä sesonkeja. Oikein ajoitetulla ja toteutetulla monikanavaisella kampanjalla varmistamme, että saamme sesongin myynneistä kaiken mahdollisen irti.

Aino Pärnänen, liiketoimintajohtaja, Yöpuu Yhtiöt

Muutos on ollut valtava ja olemme saavuttaneet tavoitteemme. Halusimme olla kolmen  toimialueemme halutuin yhteistyökumppani sekä asiakkaillemme että tavarantoimittajillemme ja siinä onnistuimme.

Ilpo Paasolainen, Toimitusjohtaja, Palvelutukku Kolmio
Kiinteistönomistaja huomio!

Onko sinulla kiinteistö tai maa-alue, joka voisi palvella mainospinnan sijaintina?

Haluaisitko laittaa seinäpintasi tai maa-alueesi hyötykäyttöön vuokraamalla tilaa digisuurtauluillemme, vai etsitkö jo olemassa olevalle digitaaliselle mainosnäytöllesi myyntikumppania?

Haluatko sinä aktivoida asiakkaasi?

ALOITETAAN.
Ota rohkeasti yhteyttä!

Monikanavaisuus kasvattaa tunnettuuttasi lähes 60 % ja yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista. Mediatalo Keskisuomalaisen medioilla tavoitat ja aktivoit asiakkaasi – paikallisesti ja valtakunnallisesti.