Dan Lindh aloittaa Meks Suurasiakasmyynnissä

Mediakonserni Keskisuomalaisen mediatoimistoja ja valtakunnallisia suurasiakkaita palveleva Meks Suurasiakasmyynti saa vahvistusta ulkomainonnan asiantuntijuuteen, kun paljon kokemusta alalta omaava Dan Lindh aloittaa ulkomainonnan avainasiakaspäällikkönä 28.8.2023. Mediamarkkinassa ja asiakaspinnassa toiminen ovat Lindhille tuttua ja rakasta pelikenttää, jossa ammattitaito on avainasia. Vankkaa asiantuntijuutta mediamyynnistä on kertynyt muun muassa Clear Channelilta ja Kärkimedialta.

Työhistoriani on hyvin myyntipainotteinen. Viimeisten 12 vuoden ajan työskentelin mediamyynnin ja ulkomainonnan parissa KAM:na Clear Channel Suomen palveluksessa. Tuona aikana ulkomainonnan rooli on kasvanut asiakkaiden keskuudessa merkittävästi ja mediasta on tullut samalla uskottavampi monella tapaa. Ennen Clear Channelia työskentelin viisi vuotta Kärkimediassa vastaavissa työtehtävissä ja noin kymmenen vuoden ajan eri puhelinoperaattoreiden palveluksessa KAM-roolissa, kertoo Lindh.

Meks Suurasiakasmyynnissä Lindh vastaa asiakkaista, joilla digitaalinen ulkomainonta on markkinointiviestinnän valikossa vahvasti mukana.

Dan on meille loistava vahvistus, sillä hänellä on erinomaisen verkoston ohella hyvää osaamista myyntityöstä ulkomainonnan suurasiakkaille. Tausta printin parista vahvistaa näkemystä monikanavaisista mediaratkaisuista ulkomainonnan painotuksen ohella, sanoo Meks Suurasiakasmyynnin myyntijohtaja Maija Syyrakki.

Sipoolainen Lindh on innoissaan työstään Meks Suurasiakasmyynnissä.

Odotan, että saan oppia uutta ja luonnollisesti myös uuden ulkomainosverkoston valmistumista. Myös asiakkaat ja toimistot odottavat uusia tuulia ulkomainonnan tiimoilta, joten on ainutlaatuista päästä mukaan heti ensi metreiltä. Sain todella tervetulleen fiiliksen ja on hauskaa tavata uudet työkaverit, Lindh iloitsee.

Lindh raportoi Meks Suurasiakasmyynnin myyntijohtaja Maija Syyrakille.