Tonttitarjonta tutuksi Natiivimainonnan avulla

Siilinjärvi on lähes 22 000 ihmisen muuttovoittoinen kunta, eli Pohjois-Savon toiseksi suurin kunta heti Kuopion jälkeen. Siilinjärvellä on erinomaiset mahdollisuudet asua, harjoittaa yritystoimintaa sekä harrastaa liikuntaa ympärivuotisesti.

 

Tarve


Siilinjärvellä oli tarve houkutella kuntaan uusia asukkaita sekä kertoa kunnan tonttitarjonnasta ja rakentamisen palveluista. Kohderyhmäksi haluttiin lähikuntien ja -kaupunkien asukkaita.

 

Ratkaisu


Toteutettiin Natiivimainoskampanja luotettavassa mediaympäristössä – Savon Sanomien -verkkopalvelussa, joka tavoittaa hyvin kohderyhmän. Mainoksesta ohjattiin natiiviartikkeliin, jossa jo alueelle rakentanut asukas kertoi miksi oli päätynyt valitsemaan juuri Siilinjärven kodilleen. Samalla artikkelissa kerrottiin laajemmin tonttitarjonnasta sekä kunnan palveluista.

Natiivimainonta on erinomainen keino, kun halutaan panostaa laadukkaisiin ja pitkäikäisiin sisältöihin. Natiiviartikkelilla lukijan saa sitoutettua sisältöön, sillä artikkelissa aihetta saa avattua syvällisemmin ja tehtyä aihetta tunnetuksi.

Kampanja
Media: savonsanomat.fi
Kampanja-aika: 24.-30.1.2022
Artikkeli: Tästä kunnasta viedään tontit käsistä – moninkertainen arvokisamitalisti yksi tuoreista rakentajista.

Lue artikkeli

 

Tulos

Kampanjan tulokset olivat erinomaiset. Artikkeli keräsivät hyvin lukijoita ja klikkauksia ja sillä saatiin toivottua tunnettuutta aikaiseksi.

  1. Kampanjan aikana natiiviartikkelia katsottiin 5 301 kertaa
  2. Artikkeliin ohjaava natiivimainos keräsi yhteensä 1 137 251 näyttöä
  3. Artikkelista klikattiin 3 708 kertaa yrityksen verkkosivulle.

Artikkelin keskimääräinen lukuaika oli todella hyvä, sillä jutun parissa vietettiin keskimäärin yli 3 minuuttia aikaa, mikä kertoo siitä, että artikkeli herätti kiinnostusta halutussa kohderyhmässä ja se luettiin ajatuksella.

 

Olemme todella tyytyväisiä natiivimainonnan toimivuuteen. Artikkeli sai todella paljon sitoutuneita lukijoita ja verkossa tonttisivujen liikenne monikertaistui kampanjan aikana.

On mahtavaa, kun voi asioida paikallisen myyjän kanssa, joka tuntee kunnan ja tietää mikä on tarpeisiimme toimivaa markkinointia.

Milla Kahelin, viestinnän asiantuntija
Siilinjärven kunta

 

Kiinnostuitko kampanjasta? Paikalliset asiantuntijat palveluksessasi!

Ota yhteyttä

Saat kaikki nämä mainosratkaisut meiltä:

Printtimainonta

Digitaalinen mainonta

Digitaalinen ulkomainonta

Radiomainonta