Bussimedia

Kohdennettua mainontaa matkustajille

Bussimedia on valtakunnallinen ulkomainosmedia, jossa mainonta kohdentuu paikallis- ja pikavuoroliikenteen bussien matkustajille. Matkustajat kokevat mainonnan viihteellisenä ja informatiivisena ajanvietteenä bussimatkansa aikana. Näyttötaulut näkyvät viimeistä penkkiriviä myöten.

  • Pikavuoroliikenteen digitaalinen bussimedia tavoittaa 330 000 suomalaista viikossa.
  • Paikallisliikenteen digitaalinen bussimedia tavoittaa miljoona suomalaista viikossa.

Lähde: Kantar 2022

Bussimedialla tavoitetaan yli 110 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Meks tuottaa tulosta

"Bussimedia vastaa Järvikylän Yrttien markkinoinnin tavoitteeseen olla läsnä kuluttajan arjessa. Mainokset digitaalisilla näytöillä luovat ostoimpulsseja arjen hankintoihin otollisella hetkellä. Mediaympäristö on kohderyhmän tavoittamisen ja brändin lanseeraamisen kannalta optimaalinen."
Kyösti Karhunen, Kaupallinen johtaja, Järvikylän Yrtit
Lue lisää
"Bussimainonta HSL:n busseissa oli meille uusi mainosmuoto. Oli hienoa kuulla asiakkailtamme, että he olivat nähneet mainoksemme busseissa. Pääsimme hienosti tavoitteeseemme – mainonta selkeästi aktivoi kohderyhmiämme ja saimme myös uusia asiakkaita. Tulemme käyttämään paikallisesti kohdennettua ja laajasti tavoittavaa mainosmuotoa jatkossakin."
Tommi Kareisto, Ravintolapäällikkö, Treffi Pub & Bistro
Lue lisää

Suunnittele oma ulkomainoskampanja helposti

Suunnittele digitaalinen ulkomainoskampanjasi helpon kampanjatyökalun avulla. Voit valita itse alueet, joilta haluat tavoittaa asiakkaat. Tavoita paikallisesti tai valtakunnallisesti jopa 2,5 miljoonaa suomalaista viikossa. Samalla näet tarkemmat hintatiedot kampanjastasi.

Suunnittele oma dooh-kampanja

Bussimedian aineisto-ohjeet

Uutta!
DOOH-viikkolaskurilla voit suunnitella oman viikkokampanjan tuntikohtaisesti haluamasi kellonaikojen mukaan.

Suunnittele oma tuntikohtainen viikkokampanja

 

Haluatko sinä aktivoida asiakkaasi?

ALOITETAAN.
Ota rohkeasti
yhteyttä!

Monikanavaisuus kasvattaa tunnettuuttasi lähes 60 % ja yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista. Mediatalo Keskisuomalaisen medioilla tavoitat ja aktivoit asiakkaasi – paikallisesti ja valtakunnallisesti.