Natiivimainonta toimi erinomaisesti – Se huomattiin laajasti ja sai positiivista palautetta.

Kauppa- ja viihdekeskus Minna sijaitsee Kuopion ydinkeskustassa torin tuntumassa. Minna koostuu kahdesta rakennuksesta, kauppakeskuksesta ja viihdekeskuksesta, jotka yhdistyivät vuonna 2018 kauppa- ja viihdekeskus Minnaksi. Vuosina 1988 ja 2003 rakennetun kauppa- ja viihdekeskuksen tarjonta muodostuu modernista elokuvateatterista, ravintoloista, pukeutumisesta, hyvinvoinnista sekä erikoisliikkeistä.

 

Tarve

Kauppakeskus Minnalla oli tarve viestiä kattavasti käynnissä olevasta remontista ja uudistuksista mm. huhtikuussa valmistuvasta lastenmaailmasta.

 

Ratkaisu

Tehtiin viikon mittainen Natiiviartikkeli -kampanja savonsanomat.fi -sivustolla, joka tavoittaa lähialueen asukkaat laajasti. Natiiviartikkeliin päädyttiin niiden monipuolisuuden vuoksi. Se mahdollisti uudistuksen kertomisen kattavasti ja mielenkiintoisesti. Natiiviartikkeliin otetut leikkisät kuvat tukivat artikkelin tarinaa.

 

Tulos

Natiivimainonta toimi erinomaisesti – Se huomattiin laajasti ja sai positiivista palautetta.

Artikkeli keräsi hyvin lukijoita ja klikkauksia ja niillä saatiin toivottua ennakkoviestintää aikaiseksi. Kampanjan aikana natiiviartikkeleita katsottiin 5 149 kertaa ja ohjaavalla natiivimainoksella oli huikeat 1 137 251 näyttökertaa. Ohjaavan natiivimainoksen tarkoitus on saada ohjattua lukija asiakkaan omalle verkkosivulle. Natiiviartikkelista klikattiin 2471 kertaa yrityksen omille verkkosivulle. Artikkelia sitouduttiin lukemaan hyvin, keskimääräinen lukuaika oli 3 minuuttia.

Media: savonsanomat.fi
Kampanja-aika: 24.-30.1.2022
Artikkeli: Tätä on kaivattu Kuopion keskustaan – Kauppa – ja viihdekeskus Minna omistaa kokonaisen kerroksen lapsiperheiden elämyksille.

 

Kampanja sai todella hyvät tulokset – aihe kiinnosti ihmisiä ja saimme paljon positiivista palautetta.

Natiiviartikkeli oli meille myös kustannustehokas vaihtoehto – se jää elämään verkkoon 18 kuukaudeksi, joten pystymme hyödyntämään sisältöä myös tulevassa jatkomarkkinoinnissa.

Olemme oikein tyytyväisiä yhteistyöhön Savon Median kanssa – palvelu on ammattitaitoista sekä asioiminen helppoa ja vaivatonta. Säästyy aikaa, kun saamme kattavat media- ja markkinointiratkaisut saman toimijan kautta. Mm. viime vuonna meillä tuli tarve päivittää kauppakeskuksen Slogan. Savon Median asiantuntijan kautta saimme saman konsernin Markkinointiviestintäyhtiö Kamuan ammattilaiset avuksi. Pian hyvin toiminut yhteistyö laajeni sloganista brändin faceliftaukseen ja brändikirjasta muiden mainosmateriaalien tuotantoon.

Jatkamme yhteistyötä myös tulevaisuudessa, mm. avajaisten markkinoinnissa.

Auli Ekdahl
Shopping Centre Manager

 

Kiinnostuitko kampanjasta? Paikalliset asiantuntijat palveluksessasi!

Ota yhteyttä

Saat kaikki nämä mainosratkaisut meiltä:

Printtimainonta

Digitaalinen mainonta

Digitaalinen ulkomainonta

Radiomainonta