Liikenneasemamediat

Liikenneasemamediat

Liikenneasemamedia on liikkuvan ihmisen digitaalinen media, jolla tavoitat valtakunnallisesti sekä paikallisesti. Liikenneasemamediassa toimii sekä brändi- että taktinen mainonta. Lyhyet ja tekstitetyt videot sekä animaatiot herättävät kuluttajan huomion. Optimaalisesti sijoitetut  mainosnäytöt kiinnittävät tehokkaasti tankkaajaan huomion keskimäärin kahden ja puolen minuutin ajan.  Poikkeuksellinen pitkän tavoittavuuden ansiosta mainoksen huomioarvo on korkea.

Lue lisää ja tutustu liikenneasemamedioihin:

Nestemedia

 

Lataa tästä digitaalisen ulkomainonan ostajan opas

Lataa opas

 

 

Suunnittele ulkomainoskampanja helposti

Suunnittele oma digitaalinen ulkomainoskampanja helpon kampanjatyökalun avulla. Tavoita paikallisesti tai valtakunnallisesti jopa 1,3 miljoonaa suomalaista viikossa. (Kantar 2022)

Dooh-kampanjatyökalu

Etsitkö apua aineiston tuottamiseen liikenneasemien näytöille?

Liikenneasemamedioiden aineisto-ohjeet

Meks tuottaa tulosta

"Liikenneasema-media vastasi tarpeisiimme niin videoviestinnän, valtakunnallisuuden, suurten kontaktimäärien ja yrityspäättäjien tavoittamisen osalta. Helposti toteutettava valtakunnallinen näkyvyys ja mainoksen poikkeuksellisen pitkä huomioaika liikenneasemamediassa kiinnostivat meitä erityisesti."
Timo Alatalo, Hyvinvointijohtaja, Nivalan kaupunki
Lue lisää
”On todella helppoa, että saa saman katon alta kaikki markkinoinnin palvelut. Meksin medioiden peitto on lähes yksi yhteen toimiyksikköjemme kanssa – vahva paikallisuus mutta aidosti valtakunnallinen toimija. Oma yhteyshenkilö, jonka kautta hoituvat asiat mediasparrauksesta aineistoihin, helpottaa työskentelyä todella paljon."
Karoliina Virtanen, Markkinointipäällikkö, Go On Yhtiöt
Lue lisää
"Kampanjan toteutus meille entuudestaan tuntemattomassa mediassa onnistui erinomaisesti. Palautteiden perusteella mainosvideot todella saivat tankkaajien jakamattoman huomion ja impressioiden aikakohdennus tehosti monikanavaista kampanjaa tavoittamalla laajan kuluttajajoukon optimaaliseen aikaan."
Linda Jones, Client Growth Lead, Nordic Morning
Lue lisää