Henkilökohtainen palvelu ja Meks Etelän vahva paikallistuntemus yrittäjän tukena

Olen saanut Aamupostin mediamyynniltä henkilökohtaista ja erittäin avuliasta palvelua. Minua on tuettu mediavalikoiman kehittämisessä ja ideoitu kanssani liikkeeni tarpeisiin sopivia tapoja näkyä.

– Jonna Mäkilä, yrittäjä, Jocara Oy

Cara fashion on naisten vaatteiden erikoisliike Riihimäellä. Yhteistyö Meks Etelän aluemedia Aamupostin kanssa on jatkunut pitkään, ja Cara fashionin kokemukset Aamupostin kanavissa ilmoittelusta ovat olleet erittäin positiiviset.

 

Cara fashionin ja Aamupostin välinen yhteistyö sai uuden vaiheen yrittäjän vaihdoksessa. Uudelle yrittäjälle pitkään jatkunut yhteistyö on ollut hyödyllinen voimavara. Liikkeen uudelleen lanseeraus onnistui eriomaisesti: uusi alku on saanut asiakkailta todella positiivista palautetta.

 

Ilmoittelu Aamupostissa näkyy Cara fashionissa välittömästi: liikkeessä asioivat kysyvät aktiivisesti ilmoituksissa olleita tuotteita sekä niiden koko- ja värivaihtoehdoista.

 

Cara fashionin mediavalikoimaan tulee jatkossakin kuulumaan Aamupostin kanavat. Erityisesti printin ja verkon yhdistelmän Cara fashion kokee tavoittavan tehokkaasti halutun kohderyhmän:

 

”Ilmoittelu Aamupostissa on tuonut meille juuri haluttuja tuloksia: asiakkaita sekä myyntiä.”

– Jonna Mäkilä, yrittäjä, Jocara Oy

, ,