Etusivun mainos oli täysosuma

KalPa Hockey Oy:llä on pitkät ja kunniakkaat perinteet, onhan seura perustettu jo vuonna 1929. KalPa pelaa jääkiekkoa Suomessa korkeimmalla sarjatasolla, Liigassa. KalPa on osallistunut myös kansainväliseen Champions Hockey League -sarjaan (CHL). Nykyään KalPa-lipun alla pelaavat jääkiekkoa sekä KalPa Hockey Oy:n pelaajat (edustusjoukkue ja A-nuoret) että Juniori-KalPa ry:n yli 1000 junioria. KalPa panostaa yhteisöllisyyteen voimakkaasti.

Sanomalehden etusivun huomioarvo on lähes 90%

KalPa Hockey Oy halusi kiittää näyttävästi yhteistyökumppaneitaan ja lanseerata uuden sloganin Sydämeltään savolainen – ylpeästi kuopiolainen. Koska mainokselle haluttiin laaja yleisö ja korkea huomioarvo, oli valinta Savon Sanomien etusivu.

Mediatalo Keskisuomalaisen alueyhtiön, Savon Median, myyntijohtaja Tuomas Huusko kertoo, että KalPa Hockey on heille merkittävä ja todella pitkäaikainen yhteistyökumppani. ”KalPa halusi kampanjalla kiittää näinä haastavina aikoina koko Kalpan yhteistökumppaniverkostoa mukanaolosta ja tuesta. Yhdessä miettiessämme eri vaihtoehtoja kampanjan tavoitteiden saavuttamiseksi, päädyttiin Savon alueen näyttävimpään ja tavoittavimpaan mediapintaan, jonka huomioarvo on lähes 90%.”

Kun haluamme vahvistaa brändiä ja saada laajaa näkyvyyttä Pohjois-Savossa, valitsemme paikallisesti vahvan median – Savon Sanomat.
Etusivun mainos huomattiin laajasti – saimme paljon positiivista palautetta sekä kiitosta.
Pasi Kuivalainen, KalPa Hockey Oy

 

Markkinoinnin suunnitelmallisuus ja johdonmukaisuus ovat tuoneet yritykselle näkyvyyttä

KalPa Hockeyn käyttämä päämedia on Savon Sanomat. Brändimarkkinointia tehdään isoilla mainospinnoilla ja taktista mainontaa kohdennetusti urheilusivuilla. Yritys luottaa paikallisesti vahvaan sanomalehteen, mutta käyttää myös muita Savon Median tarjoamia markkinointiratkaisuja – mm. alueellista ulkomainontaa ottelu- ja kausikorttimyynnissä. KalPa Hockeyllä onkin jo usean vuoden ajalta hyvät kokemukset Savon Median tarjoamista mainosratkaisuista ja mm. painetun lehden huomioarvosta.

 

Meillä on pitkä yhteinen historia. Yhteistyö on toiminut loistavasti molempiin suuntiin ja koemme Savon Median luotettavaksi ja monipuoliseksi kumppaniksi. Yhteydenpito on ollut joustavaa ja tulokset ovat yllättäneet positiivisesti. Jatkamme hyvää yhteistyötämme myös tulevaisuudessa.

Pasi Kuivalainen, KalPa Hockey Oy

 

Tehdään yhdessä tuloksellista markkinointia

Ota yhteyttä mediamyyntiin

Lue lisää referenssejä

Katso kaikki >
18.09.23

Mikkelin Kiinteistömaailma toi välittäjän inhimillisen puolen näkyviin natiivimainonnalla – Liisan puhelin soi kaksi viikkoa putkeen

LUe lisää
15.09.23

Tahko tavoitti massoja Black Friday -eduilla

LUe lisää
6.09.23

Business Vantaa luottaa laadukkaaseen sisältöön ja kumppanuuteen

LUe lisää
28.08.23

Palvelutukku Kolmion tavoitteet täyttyivät monikanavaisella markkinoinnilla

LUe lisää