Myös printillä voi tehdä kohdennettua mainontaa

Tarve:

Yhteistyö kylpylähotelli Kunnonpaikan kanssa lähti liikkeelle miltei nollatilanteesta, sillä markkinointia ei oltu juurikaan tehty. Kartoitimme lähtötilanteen, haasteet ja tavoitteet. Tavoitteena oli saada Kunnonpaikalle lisää näkyvyyttä ja palvelutarjoama kuluttajien tietouteen.

Ratkaisu:

Keskustelimme pitkän tähtäimen tavoitteista ja kohderyhmistä, jonka johdosta päädyimme käyttämään kaupunki- ja sanomalehtiä muita kanavia unohtamatta.

Tulos:

Printtimainonnalla on saatu Kunnonpaikassa aikaan hyviä tuloksia. Kaupunki- ja sanomalehtien mediakombo on toiminut erinomaisesti; niillä tavoitetaan hieman eri kohderyhmiä ja mainoksen saa lehteen nopeasti. Kunnonpaikassa printtimainonta alueen lehdissä on näkynyt selkeänä asiakasmäärän kasvuna.

”Kun mainos ilmestyy, meillä alkaa puhelin soida.

Olemme olleet todella tyytyväisiä yhteistyöhön ja sen tuloksiin. Yhteistyö on ollut myös helppoa. Meille voi tulla yhtäkkiä ex-tempore -tarpeita, mutta olemme saaneet heti yhteyden myyntiin ja sieltä on aina löytynyt meille sopiva ratkaisu.”

Venla Kokkonen
Myynti- ja markkinointipäällikkö
Spa Hotel Kunnonpaikka

Lue lisää referenssejä

Katso kaikki >
28.09.23

”Mitä maksaa etusivu?” – Kuningattarenrannan K-market Loviisassa hyödynsi kuninkaallisen huomioarvon

LUe lisää
18.09.23

Mikkelin Kiinteistömaailma toi välittäjän inhimillisen puolen näkyviin natiivimainonnalla – Liisan puhelin soi kaksi viikkoa putkeen

LUe lisää
15.09.23

Tahko tavoitti massoja Black Friday -eduilla

LUe lisää
6.09.23

Business Vantaa luottaa laadukkaaseen sisältöön ja kumppanuuteen

LUe lisää