Natiivimainonnalla tutuksi koko tarina – historiasta mittavaan muutokseen


Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Itä-Suomen suurin hotelli
. Legendaarinen hotelli Puikkari ravintoloineen on luotu uudestaan hehkumaan timanttien lailla vuoden 2018 uudistustöiden myötä. Puijonsarven juhla/tapahtumatila mahdollistaa jopa yli 200 vieraan illalliset upeissa puitteissa show & dinner –tyylillä tai vaikkapa minimessut liki tuhannelle vieraalle. 

 

Tarve:

Puikkarissa oli tehty iso muutos, kun vanhat yökerhotilat valjastettiin kokous-, juhla- ja tapahtumatiloiksi. Näitä palveluita haluttiin tuoda etenkin pikkujoulukauden alla esille.

Ratkaisu:

Tehtiin natiivimainos- ja artikkeli Savon Sanomien verkossa 22.-28.11.2018 

” Natiiviartikkeli soveltui loistavasti tähän tarkoitukseen, koska sen kautta päästiin kertomaan muutoksista peilaamalla niitä Puikkarin historiaan. Artikkeli oli myös luontevin tapa kertoa mittavasta uudistuksesta. Samalla saatiin tuotua esiin juhlakauden ohjelmistoa ja myös muun muassa keittiön toimintaa. 

Artikkeliin päätyminen oli myös luontevaa hyvien kokemuksiemme vuoksi.  Osuuskaupan muut natiiviartikkelit olivat toimineet hyvin ja toteutus ollut ensiluokkaista, joten päätös oli asiakkaalle helppo.

Myyntineuvottelija Ville Pihlajamäki

Lue artikkeli

Tulos:

Artikkelisivua käytiin lukemassa 1614 kertaa, joista uniikkeja kävijöitä oli 1536. Artikkelin keskimääräinen lukuaika oli 2 min 38 sek. Natiivimainokselle kertyi näyttöjä 105401 kertaa. 

 

Halusimme tuoda esille Puikkarin uudistusta ja lähestyvän pikkujoulukauden uusia show & dinner -tapahtumia. Olimme nähneet aiemmin natiiviartikkeleita ja ajattelimme, että artikkelin avulla saamme perinteistä mainosta paremmin tuotua esille talomme henkeä ja tarinaamme. Tulokset olivat todella hyviä ja meillä oli loppuunmyytyjä pikkujouluiltoja. Oikeastaan Puikkarin osalta kysyntä ylitti kaikki ennakko-odotukset. Pidimme myös siitä, että saimme natiiviartikkeliin valmiin paketin myös tuotannon osalta ja tarkat luvut artikkelin lukijoista ja lukuajoista. Toteutamme natiiviartikkelikampanjan myös seuraavalla pikkujoulukaudella. 

 

Kirsi Koponen
myyntineuvottelija
Sokos Hotel Puijonsarvi / Kuopio

Lue lisää referenssejä

Katso kaikki >
7.05.24

Bussimainonnalla hoituu niin taktinen kuin brändimarkkinointikin

LUe lisää
29.04.24

Uudenlainen digitaalinen toteutus houkutteli – aktivoitumisprosentti oli vaikuttavat 81%!

LUe lisää
10.04.24

Paikallisliikenteen bussimainonta tavoitti opiskelijat ja kasvatti asiakaskuntaa

LUe lisää
21.03.24

Kohdennettu bussimainonta täytti Yeppo & Soonsoon tavoitteet

LUe lisää