Paikallisessa ykkösmediassa näkymällä otat haltuun näkyvyyden ilmaherruuden

 

Ilmoittelu Uusimaassa on meille tärkeä imagojuttu. Paikallisessa ykkössanomalehdessä il­moittelevat ne parhaat yritykset.

 

Uusimaan kanavissa näkymällä luomme haluamaamme mielikuvaa ja otamme haltuun näkyvyyden ilmaherruuden. Olemme aktiivinen paikallinen toimija ja annamme asiakkaalle syyn valita meidät.

– Jani Heinänen, kauppias, K-Supermarket Tarmola

Meks Etelän aluelehti Uusimaan pitkäaikainen etusivun ilmoittaja-asiakas on K-Super­market Tarmola. Vuodesta 2009 jatkunut yhteistyö on rikastuttanut Uusimaan lukijakokemusta hyvillä tarjouksilla ja tiedoilla paikallisista palveluista.

 

”Haluan tehdä paikallista yhteistyötä. Paikallisessa mediassa korostuu paikallisuuden merkitys”, linjaa K-Supermarket Tarmolan kauppias Jani Heinänen.

 

Mediamyynnin asiantuntijoiden kanssa yhteistyö sujuu hyvin ja pelisäännöt ovat pitkän yhteistyön tuloksena selkeät.

 

Erityisesti ilmoitusten laatu saa kauppiaalta ylistystä: ”Uusimaassa osataan tuottaa luovaa, freesiä ilmoitusmateriaalia, ja mikä upeaa, työn laa­tuun voi aina luottaa. 12 vuoden yhteistyö on sujunut moitteetta, ilman kiusallisia virheitä. Täydet propsit superammattilaiselle, Mediaseppien Nina Salolle”, kauppias Heinänen hehkuttaa.