Paikallislehti ohjaa asiakasvirrat myymälään

Haaste

Tempur mainostaa monissa medioissa valtakunnallisesti ja jatkuvasti. Tempur Brand Storet ovat sijoittuneet helppojen kulkuyhteyksien varrelle Espoossa Isoon Omenaan ja Vantaalla Tikkuriin. Myymälät eivät näy kauppakeskuksissa katukuvaan tai vilkkaimpien asiakasvirtojen äärelle, joten asiakasvirtojen ohjaamiseen kaivattiin mainontaa jatkuvan valtakunnallisen brändimarkkinoinnin lisäksi.

Ratkaisu

Espoon ja Vantaan erikoismyymälöiden sijaintia ja Tempurin tuotteita mainostettiin Helsingin Uutisten, Länsiväylän ja Vantaan Sanomien printissä ja verkossa.

Tulos

”Myyntimme on kasvanut joka vuosi lamasta huolimatta. Vahvuutemme on tutkitusti markkinoiden paras sänky ja tyyny, joilla on tyytyväisimmät käyttäjät. Mainonnalla olemme saaneet pääkaupunkiseudun asukkaille nämä tuotehyödyt ja myymälöiden sijainnit. Ilman mainontaa asiakkaat eivät löydä meitä, ja erikoisliikkeemme jäisivät kilpailussa suurten hallien varjoon, joten siksi aion jatkaa mainontaa lehtikolmikossa sekä printissä että verkossa.”

Arto Melanko
johtaja
Tempur Brand Store

Lue lisää referenssejä

Katso kaikki >
28.09.23

”Mitä maksaa etusivu?” – Kuningattarenrannan K-market Loviisassa hyödynsi kuninkaallisen huomioarvon

LUe lisää
18.09.23

Mikkelin Kiinteistömaailma toi välittäjän inhimillisen puolen näkyviin natiivimainonnalla – Liisan puhelin soi kaksi viikkoa putkeen

LUe lisää
15.09.23

Tahko tavoitti massoja Black Friday -eduilla

LUe lisää
6.09.23

Business Vantaa luottaa laadukkaaseen sisältöön ja kumppanuuteen

LUe lisää