Sisältömarkkinoinnilla potkua ilmalämpöpumppujen myyntiin

Kylmäkärki Oy

Tarve:

Kylmäkärki Oy halusi saada toiminnalleen enemmän näkyvyyttä ja sitä kautta myös tunnettuutta. He halusivat saattaa palveluitaan paremmin kuluttajien tietoon sekä laajentaa erityisesti ilmalämpöpumppujen tarjontaa myös yksityispuolelle.

Ratkaisu:

Kylmäkärki Oy käyttää monipuolisesti Mediatalo Keskisuomalaisen medioita; mm. printtiä, radio, ulkomainonta.

Päätettiin ottaa muun markkinoinnin tueksi kokeiluun sisältömarkkinointi. Kampanjakärjeksi valittiin Ilmalämpöpumput, jotta pystyttiin paremmin seuraamaan kampanjan toimivuutta.

Kampanja toteutettiin tammi-helmikuun vaihteessa Etelä-Suomen Sanomissa ja  Keskisuomalaisessa ½-sivun advertoriaalina sekä viikon mittaisena natiiviartikkeli -kampanjana ess.fi -verkossa .

Tulos:

”Olemme todella tyytyväisiä kampanjan toteutukseen. Se osui hyvään saumaan ja sisältökin osui nappiin. Saimme paljon yhteydenottoja erityisesti verkkoartikkelin pohjalta sekä täysin uusia kontakteja myös Keski-Suomesta.

Huomasimme, että kampanjan ja muidenkin olosuhteiden ansiosta ilmalämpöpumppujen myynti kääntyi selvään kasvuun. Varovaisesti arvioiden myynti tuplaantui. Sama kasvu näyttäisi jatkuvan edelleen.”

Verkon puolella Kylmäkärki Oy:n natiiviartikkeli kiinnosti lukijoita, sillä se sai lukukertoja yli 4000 /viikossa ja keskimääräinen lukuaika oli 3 min 12s.

 

 

Huomasimme, että mm. kampanjan ansiosta ilmalämpöpumppujen myynti kääntyi selvään kasvuun. Varovaisesti arvioiden myynti tuplaantui. Sama kasvu näyttäisi jatkuvan edelleen.”

Aaretti Sipilä
toimitusjohtaja
Kylmäkärki Oy

, , , ,