Toimivaa yhteistyötä yhden luukun periaatteella!

Toimivan yhteistyön perustana on se, että asioiminen Meks Etelän kanssa on helppoa, vaivatonta ja ennen kaikkea kustannustehokasta yhden luukun periaatteella toimivaa. Kaikki mediaostot tapahtuvat yhden yhteyshenkilön kautta.

– Ari Silvan, toimitusjohtaja, Laatukoru

 

Laatukoru on vuodesta 1972 asti Suomessa toiminut perheyritys, joka valmistaa vahvalla asiantuntijuudella laadukkaita ja yksilöllisiä koruja sekä myy koruja ja kelloja elämämme tärkeimpiin hetkiin ja saavutuksiin. Laatukoru palvelee 13 myymälässä sekä verkkokaupassa. Laatukorusta löydät alan huippubrändit sekä oman kultasepänverstaan valmistamat Silván-timanttikorut.

 

Yhteistyö Meks Etelän medioiden – Helsingin Uutisten, Länsiväylän, Vantaan Sanomien ja Aamupostin – kanssa on jatkunut jo useiden kymmenien vuosien ajan. Laatukoru vannoo printti-ilmoittelun nimeen ja siksi Meks Etelän painetut lehdet kuuluvat mediavalikoimaan.

 

”Erityisen hyvin mainonta printissä toimii kampanjalähtöjen, kuten alennus- ja juhlakampanjoiden yhteydessä”, toteaa Laatukorun toimitusjohtaja Ari Silvan. Printin ohella myös sähköiset kanavat ovat käytössä.

 

Lue lisää referenssejä

Katso kaikki >
7.05.24

Bussimainonnalla hoituu niin taktinen kuin brändimarkkinointikin

LUe lisää
29.04.24

Uudenlainen digitaalinen toteutus houkutteli – aktivoitumisprosentti oli vaikuttavat 81%!

LUe lisää
10.04.24

Paikallisliikenteen bussimainonta tavoitti opiskelijat ja kasvatti asiakaskuntaa

LUe lisää
21.03.24

Kohdennettu bussimainonta täytti Yeppo & Soonsoon tavoitteet

LUe lisää