Suositut Rekry- ja työelämämessut laajenevat neljälle uudelle paikkakunnalle

Suositut Rekry- ja työelämämessut laajenevat neljälle uudelle paikkakunnalle. Rekry2023 on niin näytteilleasettajien kuin kävijöidenkin keskuudessa suuren suosion saanut rekry-, työelämä- ja koulutustapahtuma, joka kokoaa yhteen oppilaitokset, rekrytoivat yritykset ja, työpaikkaa vaihtavat tai etsivät ammattilaiset sekä uutta uraa, alaa tai yrittäjyyttä harkitsevat. Yrityksille tapahtuma tarjoaa tehokkaan tilaisuuden rekrytoida osaavaa työvoimaa yhtaikaisesti sekä messuilla kasvotusten että markkinoinnilla eri kanavissa. Varmista pian paikkasi alan ykköstapahtumaan!

Tarve ja tarjonta kohtaavat Rekry- ja työelämämessuilla

Mediakonserni Keskisuomalaisen ja Jyväskylän Messujen vuodesta 2018 Jyväskylässä ja vuodesta 2019 Kuopiossa järjestämä tapahtuma löysi paikkansa heti ensimmäisestä vuodesta lähtien. Vuonna 2022 Jyväskylässä vieraili noin 4000 avoimista työ-, harjoittelu- ja opiskelupaikoista kiinnostunutta. Kuopiossa kävijöitä oli 3000 ja syksyllä 2022 tapahtuma toteutettiin ensi kertaa Keski-Uudellamaalla.

­ – Pohdittiin yhdessä Jyväskylän Messujen kanssa kohtaamishaastetta ja näimme, että tapahtumalle, jossa työntekijät ja työnantajat voisivat kohdata, on tarvetta. Se on osoittautunut oikeaksi, taustoittaa Mediakonserni Keskisuomalaisen osuudesta tapahtuman alkumetreistä lähtien vastannut Meks Keski-Suomen aluemyyntijohtaja Jani Ylönen.

­ – Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma järjestetään Kuopiossa jo kolmatta kertaa. Pohjois-Savossa selkeästi on ollut aukko tällaiselle tapahtumalle, missä mm. yritykset saavat tehokkaan tilaisuuden palkata osaavaa työvoimaa ja oppilaitokset opiskelijoita. Töitä on maakunnassa tarjolla ja monella alalla akuuttia työvoimapulaa, kertoo tapahtuman toteuttamisessa Savon alueella mukana oleva Meks Savon markkinointipäällikkö Sini Vormisto.

 

Rekry2023 seitsemällä paikkakunnalla

Tulevana syksynä tapahtuma laajenee kaikkiaan neljälle uudelle paikkakunnalle Hyvinkäälle, Kotkaan ja Lappeenrantaan sekä Joensuuhun.

 Tapahtuma on vahvasti alueellinen mutta laajentuminen tuo tullessaan yrityksille ja oppilaitoksille mukanaan mahdollisuuden laajempaankin messutavoittavuuteen Rekry2023-tapahtuman osalta, toteaa Ylönen.

Messukävijöille tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden jopa uuden urapolun rakentamiseen. Tarjolla on satoja työpaikkoja, mukana paljon yrityksiä ja työnantajia. Lisäksi tapahtumassa on paljon ohjelmaa ja tietoiskuja. Puhujina vaihtelevat alueittain Katja Ståhl, Arman Alizad ja Sointu Borg.

Toteutimme ensimmäiset rekrymessut lokakuussa 2022 Järvenpäässä. Tapahtuma oli niin onnistunut, että vastaavaa toivottiin muuallekin Uudenmaan alueelle. Vastaamme toiveeseen laajentamalla tapahtumaa tulevana syksynä Järvenpään lisäksi Hyvinkäälle, kertoo Meks Etelän tapahtumasta vastaava rekry- ja koulutusmyynnin tuotepäällikkö Merja Martinmäki.

Osallistuminen on tehty näytteilleasettajille mahdollisimman helpoksi

Näytteilleasettajille on suunniteltu valmiiksi neljä eri kokoista messuosastoa ja markkinointipakettia, joista voi valita yrityksen tarpeeseen sopivimman kokonaisuuden. Varaukset voi tehdä helposti suoraan verkosta tai kunkin Mediakonserni Keskisuomalaisen alueen omalta messuyhteyshenkilöltä.

Haluamme tehdä osallistumisen mahdollisimman helpoksi ja osastokin rakennetaan avaimet käteen -periaatteella. Paikkatiedustelut  onnistuvat  kätevästi, jättämällä yhteystiedot Rekry 2023 -verkkosivuille. Meillä on kullakin messualueella paikallinen yhteyshenkilö, joka ottaa ripeästi yhteyttä ja jolta saa apua kaikessa messuihin liittyvässä, kertoo Ylönen.

Rekry & työelämätapahtuma sisältää messutapahtuman lisäksi vahvan monikanavaisen markkinoinnin Mediakonserni Keskisuomalaisen lehdissä ja digitaalisissa kanavissa, kuten verkkopalveluissa, digitaalisilla ulkomainospinnoilla sekä radiossa. Näin osallistujia saadaan paljon. Esimerkiksi Kuopion tapahtuman osalta Savon alueen mediat tavoittavat jo 88 prosenttia alueen yli 12-vuotiaasta väestöstä. Esimerkiksi messulehti julkaistaan ennakkoon osana Savon Sanomien painettua ja digilehteä sekä messut näkyvät katukuvassa digitaalisilla ulkomainospinnoilla sekä kuuluvat paikallisella radiokanavallamme Savon Aalloilla, toteaa Vormisto

Miksi mukaan Rekry2023 -tapahtumaan?

  • Tavoitat uutta uraa tai yrittäjyyttä harkitsevat.
  • Löydät parhaat osaajat ja sesonkityöntekijät.
  • Näyt tuleville opiskelijoille ja alaa vaihtaville ammattilaisille.
  • Kattava markkinointi, valmiit messuosastot ja oma paikallinen yhteyshenkilö.

Lue lisää ja ilmoittaudu heti

Tutustu ja varmista paikkasi syksyn Rekry2023 -tapahtumissa heti!

Rekry2023- tapahtumat ja tiedustelut

 

Onnistuneet ratkaisut rekrymarkkinointiin

Mediakonserni Keskisuomalaisen markkinointikanavat ovat olleet ratkaisu useiden erilaisten yrityksen rekrytoinnin tarpeisiin. Tutustu asiakkaittemme onnistumisiin ja poimi vinkit!

Rekrytointia ja tunnettuutta natiivilla

Onnistunutta rekrymarkkinointia bussimediassa

Tavoite ja tulos kohtasivat rekrymainonnalla

Some rekrymainonnan kanavana

Bärändikampanja poiki laadukkaita työhakemuksia

Onko rekrymarkkinointi ajankohtaista?

Me autamme sinua löytämään tavoittavimmat ratkaisut niin alueellisesti kuin valtakunnallisesti!

Asiantuntijamme palveluksessasi

Lue, miksi onnistunut rekrymarkkinointi on arvossaan työelämän muutoksessa.