Vegepiirakan lanseeraamisessa kuluttajamassat haltuun Neste-medialla

Tavoite:
Vuonna 2011 toimintansa aloittaneen ekologisia arvoja noudattavan, monipuolisiin piirakka- ja valmisruokiin keskittyneen HoviRuoka Oy:n tavoitteena oli uuden vege-piirakan lanseeraaminen suositun lihapiirakan rinnalle.

Ratkaisu:
HoviRuoka Oy lähti mukaan Mediatalo Keskisuomalaisen digitaalisen ulkomainonnan tutkimukseen. Mainokset esitettiin  valtakunnallisesti seitsemällä Neste-asemalla. Mainoksen sisältö oli tuotemainontaa, joka sopi hyvin yrityksen tavoitteeseen kasvispohjaisten välipalojen lanseeraamisessa perinteisten lihatuotteiden rinnalle.

Tulos:
Tietoykkönen Oy:n tutkimuksen kohderyhmänä olivat Neste-asemilla 9.-16.3.2020 tankanneet asiakkaat. Mainosympäristö toimi elintarviketuotteen kohdalla loistavasti ja myönteinen vaikutus mielikuvaan oli korkea.  Mainos aktivoi tehokkaasti,  ostoaikeita se herätti peräti 29% haastatelluista.

Lähde: Tietoykkönen 03/2020

 

”Tutkimus oli yksi lisäarvo, kun lähdimme kokeilemaan kampanjaa uuteen markkinointikanavaan.  Kampanjan toteuttaminen oli Neste-mediassa helppoa.

Asiointi kanssanne oli ilahduttavan sujuvaa ja ammattitaitoista.

Neste-mediassa meitä kiinnosti myös mainoksen keskimääräistä pidempi huomioarvo. Vakuutuimme, että Neste-media tavoittaa erinomaisesti volyymivälipalatuotteiden suuret kuluttajamassat ja sopii uutuustuotteiden markkinointikanavaksi.

Tulemme varmasti käyttämään digitaalista ulkomainontaa kohdennetusti myös tulevaisuudessa.”

Pekka Kaikkonen
toimitusjohtaja
HoviRuoka Oy